пʼятницю, 28 жовтня 2011 р.

Від кого залежить поширення літописної правди?

Задаю собі такі запитання:
  • Чи зникли землі Русі?
  • Чи маю я право вважати що руси зникли безслідно або розчинилися в якому іншому народові?
Почну з останнього: якщо так - то цей "інший" мав би бути у рази більшим від нашого! Але такого на наших теренах не було. Я не говорю про невеличкі групки, які подалися свого часу на Московію.
Про землі говорити зайве.
Тому мене цікавить інше:
  • Що повинна людина зробити з СОБОЮ, щоб її рідний край - Русь - який нікуди не зникав, віддалився в її сприйнятті у далекі часи, щоб руси залишилися десь там, тисячиліття позаду, а не в сьогоднішніх помешканнях наших міст і сіл, на їхніх вулицях, у засобах пересування?! Скажіть - що?!
Ми спокійно подолали пороги тисячоліть і щороку давали потомство та передавали свою мову і звичаї дітям! Пора наводити порядок у ВЛАСНИХ головах! Бо, як казав мій батько, нікому не заборониш казати, що йому заманеться. А тим більше, думати бозна-що. Особливо, людям, для яких нормою стало красти та насміхатися з інших.
Тому НЕ ПОТРІБНО ЧЕКАТИ, що ВОНИ коли-небудь озвучать Правду. Правда існує завжди, але не кожному дано її бачити чи мати сміливість висловлювати. Чи, може, ви іншої думки? Чи, може, я і сьогодні спілкуюся з підданими московитського царя Петра Першого, для яких святотатством є таке невиконання його наказів?!
За уподібненням до того, як назва корінними мешканцями власної країни не завжди співзвучна з її ж назвою у чужинців (наприклад, Бгарату ми називаємо Індією, Магярошсаґ - Угорщиною, а московити - Вєнґрієй, Чункуа - Китаєм, а англійці Чайна тощо), так і Росія для мене відтепер в усіх моїх оприлюдненнях є Московією, а Україна - Руссю. Відповідно, населення Московії - московити, а ми - руси, бо розмовляємо РУСЬКОЮ мовою, якою вона стала на даний час і якою ви читаєте написане тут. Мова північного МОЛОДШОГО "брата" (який більшим виріс) - МОСКОВИТСЬКА.
При повазі до будь-якої людини, її світогляду, звичаїв, мови, закликаю кожного, все ж, повернутися до літописної правди, бо лише масове повстання проти Брехні може її звалити. Принаймні, не поширити на інші терени і в інші голови! Зараз достатньо засобів, щоб розібратися, що і як! У густому тумані довше шукатимеш дорогу до цілі!
Будьмо невідступними і непохитними на цьому шляху. Бо важко лише спочатку! Потім піде, як по маслу! ;)
Слава РУСІ!

У додаток до написаного: хай слово "Русь" більше ніколи не відкидає Вас у далеку славну минувшину, а ще тісніше пов’яже із сьогоденням обкраденого - але багатого і гордого - нашого краю!

5 коментарів:

  1. Правильно! Давно би так!

    ВідповістиВидалити
  2. Ти можеш бути ОБКРАДЕНИМ , ГОЛИМ і БОСИМ , у тебе можуть забрати ,навіть ,твою Душу,адже - хто зна ,що воно таке - о ця Душа ...? Тебе можуть Покинути і Забути усі і ти можеш залишитись сам ,серед пустелі людського Нерозуміння...Але ти не маєш права на Зраду Землі на якій Жили , Любили і Помирали твої Великі Славні Пращури... Бо ця Земля тебе ніколи не Зраджувала і не Зрадить...!Єдиний спосіб втекти віл відповідальності - це відключити свою Свідомість і жити як тварина...!Задай собі питання :'' Ти цого хрчеш...?''І дай відповідь,не мені -

    ВідповістиВидалити
  3. Сила! І це не просто "мудрі висказування"...
    Це те, що бринить у Всесвіті.
    Що може пробудити тих, хто має на це ще сили.

    ВідповістиВидалити
  4. Дай її собі...Не дозволь своєму Его маніпулювати собою , бо коли зміна не відбувається саме в цю мить,то ця зміна, не відбудеться ніколи , якщо будеш відкладати на потім...Бо в нашому розпорядженні ,завжди є тільки вона - ця мить ,і Хто і Ким ти Є зараз вирішує вона...Як завжди , Мудрі і Красиві слова мого Загадкового Майстра - Мандрівного Волхва- роблять свою справу,змінюють Свідомість , щоб Засяяти в Серці Безумовною Любов'ю Вишнього до своєї Землі і Роду ... Це як Погляд самої Вічности у Душу,від якого ніде заховатись...Тож дослухаймося до слів Правди...Бо Предки дивляться на тебе , а Рідні Боги чекають на тебе...! Будь з Ними ! Щоб не виродився Рід наш в нікчем - будь Зараз ВАРТИЙ Їх ДОВІРИ і Довіри всього Космосу...!!!

    ВідповістиВидалити