середу, 31 серпня 2011 р.

Що стоїть за поверненням до віри предків?


Переглянув сторінку Павутини "V МєЖДУНАРОДНиЙ ФєСТіВАЛЬ ВєДіЧєСКОЙ КУЛЬТУРи СЛАВЯН «СВА СЛАВА»". "Офіціальними язикамі фєстіваля являются Украінскій і Русскій". А ще, трохи далі: "Язик обучєнія - русскій".
Так от, є такий проект - відтворення СССР на рівні духовної імперії.
Починається усе з ЄДИНОЇ ВІРИ. Такою вибрано віру наших предків, бо вона справді є рідною як для українця, так і для білоруса, і росіяни теж (за московським тлумаченням історії) легко приймають цю ідею. І вона є тією площиною, в якій можливе подібне об’єднання.
А далі появляється ЄДИНА МОВА. Здогадуєтеся яка? Як це було пару років тому в тій же самій Євпаторії на І подібному фестивалі ВЕДИЧної КУЛЬТУРи СЛоВ’ЯН, коли виступи українською переривалися: "Давай на общєпонятном!" І гроші, які текли з Росії, та нахабство робили своє!
Кожен з нас - свідомо чи несвідомо - вже ллє воду на той млин - млин об’єднання слов’ян. І це потрібно в сучасному світі запеклої боротьби народів, культур, реліґій. Але таке об’єднання, до якого неминуче веде ПОВЕРНЕННЯ до віри предків, мало би ПОВЕРНУТИ населення Росії до наступниці мови предків - мови, яку зараз називають українською. І цим потрібно займатися кожному й скрізь!
Як на мене, Володимир Куровський, проводячи заняття в Росії, - коли він справді нащадок славної гілки роду нашого, - мав би проводити ВСІ заняття ЛИШЕ УКРАЇНСЬКОЮ, маючи з собою перекладача на історично ворожу давній слов’янській культурі мову. Авторитет учителя робив би своє! Бо в психології є така штука, як наслідування навіть поведінки майстра!
Будьмо уважні! Бо другий етап - перехід на єдину мову - вже почався і щедро заохочується всякими видами підкупів! І вистоїть лише сильний!
Відродимо головне, що залишилося від Київської Русі - наші руські (зараз йому відвели назву - "українські") культуру та мову! Це наша СПІЛЬНА справа!

4 коментарі:

  1. ЩОБ ТІЛЬКИ ПРИСЛУХАЛИСЬ ДО СЛІВ МУДРИХ... ЩОБ ПОЧУЛИ... СКАЖУ ВАШИМИ СЛОВАМИ : '' СЛАВА ВІЧНОМУ ! СЛАВА РІДНОМУ ! ''

    ВідповістиВидалити
  2. Не скажу що Володимир Куровський - це ідеал, але справу він робить досить гарну.
    До Вашого відома: в Родовому Вогнищі для російських на інших іноземних громад ставиться обов'язкова умова - проводити обряди українською. В духовній Академії "ПРАВ" послушники беруть обов'язок вивчити додатково хоча б одну слов'янську мову. Книжки видаються українською і російською мовами.
    Негативний націоналізм (той що роз'єднує, а не об'єднує) не сповідується, слов'янський народ не ділиться на окремі (штучно створені) нації.
    Панове крайні націоналісти і псевдо-патріоти - раджу подивитися вам курс лекцій КОБ.

    ВідповістиВидалити
  3. В моєму любимому фільмі ''Останній самурай '' головний герой говорить такі слова : '' ТИ НАЗВАВ МЕНІ СВІЙ ІМ'Я , А Я НАЗВАВ ТОБІ СВІЙ... ЦЕ ДУЖЕ ЦІКАВА БЕСІДА...'' І ще сказав ,що не назвати своє ім'я - це НЕПОВАГА навіть для ВОРОГА... ТОМУ ШАНОВНОМУ АНОНІМУ СКАЖУ ,: '' ХАЙ НАШИМ ЖИТТЯМ БУДЕ ОДНЕ : ГОВОРИТИ ТЕ ,ЩО ДУМАЄМО І ЖИТИ ТАК , ЯК ГОВОРИМО '' ( ЛАО ЦЗИ )І ДОБАВЛЮ ВІД СЕБЕ - НЕ БОЯЧИСЬ НАЗИВАТИ СВОЄ ІМ'Я...АБО РЕЧІ СВОЇМИ ІМЕНАМИ ...ЦЕ ВЖЕ БУДЕ ВЕЛИКИМ ДОСЯГНЕННЯМ...

    ВідповістиВидалити
  4. Брате Аноніме!
    Я теж вважаю, що В.Куровський робить гарну роботу. Принаймні, за змістом (коли виходити з тієї інформації, яка доходить до "мого лісу") :)
    Приємно, що обряди проводяться українською. Не могла ж козацька кров та й звурдитися!
    І вивчення додатково ще однієї СЛОВ'ЯНСЬКОЇ МОВИ - це чудово!
    Я теж проти роз'єднання - проти ШОВІНІЗМУ. Я за любов до рідного, до батьківського. І добре розумію, що батьки у КОЖНОГО СВОЇ!
    Хотілося б лише, щоб брати наші усвідомили - як це вони зробили у царині ВІРИ, - що є СПРАВДІ РІДНИМ й у царині МОВИ. Щоб ми могли відкрито глянути в очі нашим пращурам і нашим Богам. Повернімо мову, дану роду нашому рідними Богами, на належне їй місце!
    Я ж знаю, що коли ви щиро вболіваєте за традиції наших предків, то ви теж не проти висловленого мною!
    Будьмо! ;)

    ВідповістиВидалити