понеділок, 4 жовтня 2010 р.

Бог Терпіння, Страждання і Покори

При появі соціальної несправедливості й потреби у пасивному виживанні Єдиний явив Себе людям у формі Бога Терпіння, Страждання і Покори. Найповніше такий Його образ був прочутий на теренах біля Мертвого моря у 5508 році нашого літочислення, а до наших предків ті біди й з ними зв’язані пасивні способи виходу з них прийшли у 6496 році.
Ісус Христос — Бог Терпіння, Страждання і Покори, ще одна форма Єдиного (Сварога). Потреби у її сприйнятті й ушановуванні не було доти, доки наші предки жили дружно і доблесно долали загрози, які виникали ззовні.
Але коли в людини виникає потреба пасивно пройти через якісь негаразди, перетерпіти, перестраждати — вона може звернутися до цього Прояву Єдиного в належний, найповніше у теперішні часи відомий для нашого роду спосіб. Проблем з храмом цього Прояву Сварога не стане! Хоч і не варто надто часто вдавайтися до вирішення життєвих питань таким лише чином!
Слава рідним Богам!


4 коментарі:

  1. Гидкішої "форми Єдиного" годі було вигадати!
    Знищи себе сам, ти ніщо, ти хробак, від тебе нічого не залежить, люби ворога свого як самого себе, не мийся, жери що тобі кинуть(перепрошую,подадуть), заточи себе в нору і плач над розіп"ятим Сином Людським...і Він тебе (коли ти перетворишся на гній) спасе...Ото мораль! Як на мене, краще у вогонь чи воду зразу- ніж таке святенництво брудне.

    ВідповістиВидалити
  2. Та ні, друже, Він не про таке вчив. Просто його вчення, сприйняли не правильно. Нажаль...

    ВідповістиВидалити
  3. Якось дивно читати такий коментар: Анонім, що називає мене "друже"...
    Я читав Біблію, я шукав там світло... а зрозумів одне: християнин ніколи не пізнає самого себе, а отже, не стане людиною. Бути рабом, нема різниці чиїм, чи Чиїм, його, чи Його- значить бути, просто, рабом, тілом- без душі.
    Колись, я чув такі настанови, що В.І. Леніна також не правильно потрактували.
    Погляньте навколо, пане Анонім, кругом лише Ваше НАЖАЛЬ
    і за 2000 років лише нажаль і жаль. Куди ми прийшли? Ця біполярна система цінностей є помилковою, де бог і диявол як антагоністи в людині, а поміж ними якийсь біснуватий батюшка... Людина пізнаючи себе має стати богорівною, врівноважити свої думки-чуття, тоді можна про щось говорити. А хто там і як зрозумів... хіба це суттєве зауваження? Розуміння-це рівень розвитку людини, ні більше ні менше.

    ВідповістиВидалити
  4. Кожен діє тим даром, що отримав.

    ВідповістиВидалити