неділю, 19 вересня 2010 р.

Славлення Бога чи бізнес?

Вважайте, що це погляд з лісу. Далекий від світла цивілізації і тому не вартий уваги...
Слава Богу, починає відроджуватися Рідна Віра! Але як? За суттю чи лише за формою?
Почали звучати рідні імена Бога та славлення Єдиного у тих формах, на які погодилися б наші прабатьки і на які погоджуються наші ґени... Починаємо ставати Собою. Дітьми Божими! Не рабами!
Здавалося б, втішно. Але це зовні, за формою.
Що ж за суттю?

У частині випадків залишається той же самий жидівський підхід до стосунків людини з Богом! Ця величезна потреба - взаємодія людини з УСЮДИсущим - залишається товаром! Звичайно, це "ходовий" товар (ще й який!), на який великий попит! І тому, як гриби після дощу, виростають посередники, які готові продавати цей, уже новий, товар. Складається враження, що їм не залишилося місця у структурах інших Церков (чи вони туди запізнилися), і вони "винаходять" ще одну "Церкву"! Під прикриттям нової "старої форми"!
Ті ж самі єрархії, той же самий контроль вищими нижчих, ті ж самі піраміди. Почалася боротьба! Багаторівневий маркетинг!... Можна згадати сучасні подібні процеси в психотерапії, AmWay тощо.
Появляються фестивалі зі зборами грошей і бажанням наживитися. За підходами - ніяких відмінностей від інших комерційних заходів!
...Чи змінилася свідомість? І чи мають ці люди бодай якесь відношення до світу духовного?
Будьмо сильними й вільними!

3 коментарі:

  1. Власне тому я перестала ходити до церкви і вже не маю бажання "належати" до будь якої релігії.Коли читала поетичний твір Силенка-він мені подобавсябо там історична правда)!Коли ж почула і побачила розмову з ним-протилежна думка.При запитанні,чи він розмовлятиме з Лозко він сказав,що розмовляти можна,але всі довкола-зрадники!?Якщо людина вважає,що вона приватизувала істину,то чи варта її слухати? У мене пропало бажання...Тепер у мене виникає питання:для чого створюються релігії?Якщо для бізнесу і одурманювання,то виходить,що праві марксисти:релігія-опіум для народу.Мабуть, релігія мала б будувати шлях особистості до Бога(тобто вивчення себе) Але яка з релігій виконує це завдання?І чи виконує хоча б якась?Духовні практики,про які я лише чую і ще не практикую,схожі на спортивні вправи,які формують лише вузький обсяг пізнання.А життя таке розмаїте!То,може не варто заморочувати собі голову цими практиками-просто жити,пізнавати себе і світ і навчитися насолоджуватись кожною миттю цього життя!?

    ВідповістиВидалити
  2. не варто заморочувати собі голову - ТРЕ жити, пізнавати себе-світ, насолоджуватись кожною миттю цього життя

    ВідповістиВидалити
  3. Калі ў вас былі фінансавыя праблемы, тады вам пара ўсміхнуцца. Вам трэба звязацца толькі з містэрам Бенджамінам з сумай, якую вы хочаце пазычыць, і тэрмінам аплаты, які вам падыходзіць, і вы атрымаеце свой крэдыт на працягу трох рабочых дзён. Я толькі шосты раз скарыстаўся пазыкай у 700 тысяч долараў тэрмінам на 180 месяцаў з магчымасцю выплаты да заканчэння тэрміну прыдатнасці. Г-н Бенджамін дапамагае мне ў крэдыце. Звяжыцеся з ім, і вы ўбачыце, што ён вельмі сумленны чалавек з добрым сэрцам. Яго электронная пошта Lfdsloans@outlook.com, а яго нумар тэлефона WhatApp: + 1-989-394- 3740

    ВідповістиВидалити