суботу, 18 вересня 2010 р.

Чи можливо зараз повернути винищені Знання оріїв?

Моя відповідь тверда: "Так!"
І справа ось у чому. Багато реліґій роблять свої записи у священних книгах. З утратою цих Книг зникає відповідне знання.
Наша віра має записи не лише в Книгах. Крім них, вони ще є як в наших ґенах, так і в природі, що нас оточує!
Що треба, щоб повернутися до Славлень Бога, якими вони були 1000 років тому?
Зовсім небагато.
Досить прожити самітником у лісі близько одного річного циклу! І мати відкрите чисте серце!
Природа сама починає проявляти через вас Свою Силу!
Ваша поза, тримання рук, те, що ви робите - це все розмова вашого серця з Богом у тілесних, позасвідомих проявах. Інша її назва - мова тіла. Хто бачить Бога у Сонці - руки його мимоволі здіймуться вгору, хто відчуває себе часткою Його Сили, зосередженою у землі - руки будуть дещо нижче. Для кого Він перебуває у власному серці - ... А для кого Він є всім - ще інші прояви розмови.
Коли ви знаєте імена Богів та їхні прояви - слова самі злинатимуть з ваших вуст так, як це ставалося за подібних умов у людей з подібним набором хромосом тисячі років тому! Їх учив той же самий Учитель, який є Учителем усіх учителів! І Наука Його та умови сприйняття її - ті ж самі!
Перебування протягом тривалого часу в умовах проживання наших предків відкриває найпотаємніші закутки тисячоліттям руйнованого Храму Віри Нашої і дає доступ до всього без винятку! Лишень майте бажання спізнати саме це! ...І спробуйте.
Щодо записів у ґенах.
Карл Ґустав Юнґ говорив про колективне позасвідоме, про архетип та символ...
Найкраще видобувати записи з ґенофонду нашого народу в громаді українців-патріотів, у які зберегли найбільше "вібрацій" землі цієї. Усе, що дає відчуття Сили й Піднесення - приховувана від нас Наша Правда. Коли вона однакова для кожного члена такої спільноти - це саме Те! Його неможливо не прочути!
Проживання такої спільноти в умовах, близьких до проживання прадавніх наших предків дає найкращі підказки для відтворення стародавнього стосунку "людина - Бог" і "волхв - громада" та є найкращою Школою для сучасних волхвів, які налаштовані відродити Прадавню Віру роду.

Немає коментарів:

Дописати коментар